دستگیری سریع عاملان حمله به مأمور پلیس در اصفهان + فیلم

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار سید محمود میرفیض فرمانده انتظامی استان اصفهان، در گزارشی از یک عملیات سریع و موفق پلیس آگاهی این استان خبر داد.
وی اعلام کرد: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی، دو نفر که در اغتشاشات اخیر اقدام به تهدید مغازهداران و حمله با سلاح سرد به مأمور انتظامی کرده بودند، کمتر از ۴۸ ساعت شناسایی و در شهر اصفهان دستگیر شدند.
بر اساس این گزارش، پلیس آگاهی اصفهان بلافاصله پس از وقوع حادثه و دریافت شکایت، تحقیقات گستردهای را آغاز کرد.
با بررسی تصاویر دوربینهای مداربسته و اطلاعات مردمی، هویت این دو متهم به سرعت شناسایی شد و در عملیاتی غافلگیرانه در مخفیگاهشان دستگیر شدند.
به گفته فرمانده انتظامی، این افراد با انگیزه اخلال در نظم عمومی و ایجاد رعب و وحشت، ابتدا اقدام به تهدید و ارعاب چندین مغازهدار در یکی از محلات شهر کرده و سپس در درگیری با مأموران حاضر در محل، به یکی از آنان با سلاح سرد حمله کرده بودند.
مأمور مورد حمله که از ناحیه دست دچار آسیب شده بود، بلافاصله برای مداوا به مرکز درمانی انتقال یافت و هماکنون حال عمومی وی رضایتبخش گزارش شده است.
پس از دستگیری، متهمان برای تکمیل مراحل قانونی و تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
انتظار میرود با توجه به مدارک محکم و ماهیت جرم، حکم قضایی سنگینی برای آنان صادر شود.
سردار میرفیض در پایان با تأکید بر هوشیاری و آمادگی کامل نیروهای انتظامی، خطاب به عوامل بیقانونی هشدار داد: دستگاه قضایی و انتظامی استان کوچکترین اغماضی در برخورد با اخلالگران امنیت و آسایش عمومی نخواهد داشت و هرگونه اقدام مجرمانه، بلافاصله و قاطعانه پیگیری میشود.